Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoeveel volgers krijg ik?


Dit is per account, niche en branche verschillend. Het is daarnaast afhankelijk van de content, kwaliteit en kwantiteit. Accounts die regelmatig unieke en goede content posten zullen meer volgers krijgen dan accounts die dit minder doen. Onze ervaring is dat de maandelijkse groei kan variëren tussen 200 en 750 nieuwe volgers van de juiste doelgroep!
Zijn de volgers echt en geen fake accounts?


De volgers die u verkrijgt zijn echte volgers, en geen fake accounts! Het gaat om organische groei en de volgers van het juiste publiek dat wij samen met u uitzoeken. Wij kunnen heel specifiek de juiste doelgroep targeten. We verkopen GEEN neppe volgers, neppe likes of andere gebakken lucht!
Ontvolgen jullie mensen die ik nu volg?


Nee, wij zullen uitsluitend mensen ontvolgen die wij zelf hebben gevolgd. Tenzij u aangeeft het anders te willen.
Hoe vaak worden bepaalde variabelen veranderd?


Bij Social-1-2-TREE kunnen wij u verzekeren van organische groei doordat wij gebruik maken van machine learning technieken die optimale performance kunnen realiseren. Wij kunnen de variabelen uitbreiden en veranderen naar uw wensen, en zullen dit niet in eigen hand nemen. Wel kunnen wij advies leveren over optimalisatie van de variabelen, zodat u nog sterkere groei en interactie kan behalen.
Kan mijn abonnement gewijzigd worden?


U kunt uw abonnement wel upgraden, maar niet downgraden.
Zijn er uitstapkosten?


Nee, u kunt uw abonnement stopzetten wanneer u wilt zonder dat dit kosten met zich meebrengt.
Wat gebeurt er met mij volgers wanneer ik geen gebruik meer maak van Social-1-2-TREE?


De volgers verkregen via social-1-2-TREE zijn organische volgers, en deze volgers zullen dus niet zomaar weggaan. Zolang de volgers enthousiast zijn over uw account plus de content, en het interessant vinden om het te blijven volgen, zullen zij trouwe volgers blijven.
Waarvoor zijn de opstart-/ set-up kosten?


Hiermee kunnen wij u helpen de instellingen en variabelen goed te zetten, zodat u de juiste volgers krijgt. Deze kosten dekken dus de zoek-, contact- en instellingskosten die gepaard gaan met het in gang zetten van een account.
Kost het me niet alsnog teveel tijd om resultaat te krijgen?


U hoeft uitsluitend nog maar goede content te plaatsen en wij doen de rest. Veel minder werk en veel meer resultaat.
Zal de interactie verbeteren en hoeveel?


Jazeker, de interactie zal verbeteren aangezien wij de juiste volgers zullen targeten. Op de vraag hoeveel dit zal verbeteren, kunnen wij geen concreet antwoord geven, aangezien dit afhangt van de kwaliteit en kwantiteit van uw content. In het premium abonnement bestaat de optie tot een-op-een communicatie met uw volgers middels het automatisch sturen van privéberichten. Dit stimuleert de interactie nog meer, en kan zeer interessant worden ingezet!
Zal ik hierdoor meer verkoop en omzet genereren?


Wij kunnen dit uiteraard niet garanderen, maar uw account en/of bedrijf zal systematisch bij de juiste volgers onder de aandacht komen. Hierdoor zult u vele profielbezoeken en nieuwe volgers verkrijgen, wat de mogelijkheid geeft tot communicatie met dit steeds groter wordend en goed getarget publiek, zelfs middels privéberichten. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid leiden tot meer klandizie, en heeft zich bij vele klanten van ons dan ook zo bewezen!
Kan ik ook gebruik maken van deze service voor mijn persoonlijke instagram account?


Jazeker, wij doen dit voor zowel zakelijke als persoonlijke accounts.
Wat zijn die automatische berichten die gestuurd kunnen worden en wat is het nut ervan?


We versturen middels uw instagram account – door u gewenste berichten – naar uw bestaande en/of nieuwe volgers (denk bijvoorbeeld aan een vraag die u de nieuwe volgers kunt stellen, een verwelkomings-bericht of een kortingscode die gegeven kan worden). De perfecte call-to-action!
Ik heb interesse, wat nu?


Neem contact met ons op via de contact pagina, en wij zullen spoedig (telefonisch) contact op nemen. Laten we beginnen met groeien!