Recruitment

Online Adverteren (vacatures)

Middels advertising zorgen we ervoor dat jouw vacature via social media wordt verspreid. Hierbij targeten we bijvoorbeeld op leeftijd, geslacht, locatie en interesses, zodat de advertentie de juiste doelgroep bereikt. 

 

Er komt meer bij kijken dan simpelweg het laten zien van een openstaande vacature. We proberen de doelgroep eerst te enthousiasmeren met jouw bedrijf middels employer branding. Vervolgens zorgen we ervoor dat een passende vacature continue top of mind blijft bij de doelgroep met interesse.

 

Retargeting

Een passende nieuwe baan vinden, of van baan wisselen, gebeurt niet zo 1-2-3. Dit is een langdurig proces waar vele afwegingen om de hoek komen kijken. In de oriëntatiefase kan een kandidaat eens op jouw website (of ‘werkenbij’ website) gekeken hebben naar een openstaande vacature. Maar om diverse redenen toch nog niet besloten om te gaan solliciteren. Wij kunnen ervoor zorgen dat je als organisatie in beeld blijft bij deze doelgroep, die al meer dan interesse heeft getoond. We installeren een meetinstrument op jouw website, en passen gepersonaliseerde advertising toe op de historische website-bezoekers. We willen iedere drempel weghalen, om de juiste kandidaat over de streep te trekken.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het adverteren via de volgende kanalen:

 

  • Facebook

  • Instagram

  • LinkedIn

Online Adverteren

Wil jij meer leren over online adverteren en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.