LinkedIn 2.0

LinkedIn is hét platform om op aanwezig te zijn als bedrijf, al helemaal wanneer je in het B2B segment zit. Het wordt heel effectief ingezet voor zowel verkoopdoeleinden als voor het werven van geschikt personeel. Niet voor niets maakt 94% van de B2B-marketeers gebruik van het platform, en gebruiken vrijwel alle recruitmentbureaus het om contact te leggen met potentiële kandidaten. Social 1-2-TREE zet zich in om (B2B) bedrijven intern hierin te ondersteunen en te versterken.

waarom Linkedin 2.0?

 

Met de inzet van slimme software-toepassingen kunnen wij effectieve, maar tijds-intensieve werkzaamheden op LinkedIn automatiseren. Hierdoor kunnen er voor jouw bedrijf effectief en versneld leads worden gegenereerd, dit kan gaan om potentiële klanten en/of kandidaten. Geen hulp meer nodig van externe handjes op dit gebied. Wij helpen de bedrijven zélf om de juiste uitkomsten te behalen. 

 

Het is van cruciaal belang om benaderingen altijd op een persoonlijke manier te doen. Wij adviseren hierin met als doel potentiële kandidaten of klanten te trekken. LinkedIn is the way to go!


Nadat er een lijst is gemaakt van alle relevante profielen, gaan wij deze benaderen met een passend connectie-verzoek bericht. Op deze manier gaan we het gesprek aan met een potentiële lead. Dit doen wij maandelijks met circa 1000-1500 verschillende waardevolle profielen - vanuit een persoonlijk profiel binnen jouw bedrijf - want dat straalt autoriteit uit!

LINKEDIN VOOR LEADS


Wil je meer omzet met je product of service behalen? Wij zorgen ervoor dat jij elke maand ongeveer 1000-1500 keer wordt gezien bij jouw doelgroep, en de interessante connecties hiermee maakt zonder hierbij gebruik te hoeven maken van prijzige advertenties. Maximale resultaten!


 

HET VINDEN VAN RELEVANTE CONNECTIES
Er zijn veel interessante professionele verbindingen te leggen.


ONDERHOUDEN VAN PROFESSIONELE RELATIES
Een plek voor het opbouwen van wederzijds voordelige relaties binnen jouw business.

 

ZAKELIJKE UITSTRALING
Wij helpen jou, indien gewenst, met het optimaliseren van jouw LinkedIn profiel. Zodoende is het voor jouw doelgroep direct duidelijk met wie ze te maken hebben, en waarom jij interessant voor hen kan zijn. Het perfecte visitekaartje!

Businessman on Laptop

LINKEDIN VOOR WERVING VAN VACATURES


Ben je op zoek naar een kandidaat voor jouw vacature? Met onze service kunnen we effectief op zoek gaan naar een specifieke functie in combinatie met een gebied. Zo vinden we jouw ideale kandidaat!
 

HET VINDEN VAN POTENTIËLE KANDIDATEN

Zeer specifiek filteren naar jouw matchende LinkedIn profielen.


PERSOONLIJKE BENADERING
Je kunt op een warme wijze potentiële kandidaten benaderen om tot een afspraak te komen.


ONDERHOUDEN VAN RELATIES
Je deelt kennis met deze kandidaten en wekt hun interesse. Het doel is enthousiasmeren, informeren en online zaadjes planten in de hoofden van kandidaten. Professionele relaties voor nu en in de toekomst.

LINKEDIN VOOR een SPECIFIEK NETWERK
 

Wil je graag een bepaalde groep aanspreken of simpelweg jouw netwerk uitbreiden in specifieke hoeken? Wij zorgen ervoor dat jij in contact komt met deze doelgroep.


 

HET VINDEN VAN WAARDEVOLLE CONNECTIES
Er zijn voldoende nuttige, professionele verbindingen te leggen om jouw doelen te bereiken.

 

HET DELEN VAN JOUW VERHAAL
Een plek voor het delen van jouw verhaal met jouw specifieke doelgroep.


PERSONAL BRANDING

Het opbouwen van een waardevol netwerk op een persoonlijke manier.

Conference

€270,- excl. BTW
 

Optioneel: Profiel optimalisatie
€225,- / excl. BTW

Opstartkosten (eenmalig)

 

✓ Intake gesprek

✓ Bepaling strategie

✓ Opzetten database met potentiële leads

 

Maandelijkse kosten
 

✓ Maandelijks ± 1000-1500 connectie-verzoeken inclusief uitnodigingsbericht
 

✓ Maandelijkse evaluatie

✓ Premium support

✓ Maandelijks opzegbaar

 

€295,- excl. BTW
 

Let op: excl. LinkedIn Premium