Employer Branding

Goede Employer Branding zorgt ervoor dat je als werkgever aantrekkelijk bent voor nieuwe werknemers. Het is noodzakelijk om je als organisatie te onderscheiden van de rest. Met de services van Horti Online, kunnen wij jou hierin ondersteunen en versterken. Het begint met het neerzetten van een authentiek verhaal: wat maakt jou als werkgever zo bijzonder?

Horti Online

Zorgt ervoor dat jij als werkgever onderscheidend bent,

en vooral zichtbaar.

 

Als organisatie is het in deze tijd allereerst belangrijk om jouw visitekaartje op de juiste kanalen te hebben. Zorg ervoor dat jij als werkgever onderscheidend bent, en vooral zichtbaar. Instagram, LinkedIn, Facebook, Twitter - daar waar jouw doelgroep actief is, zal jij zichtbaar moeten zijn. Met onze diensten in content marketing zorgen wij ervoor dat je als organisatie hierin gedeeltelijk of compleet ontzorgd kan worden. Tevens zorgen we ervoor dat je in beeld komt bij de juiste doelgroep, en zo sneller relevante volgers opbouwt voor een pull strategy van de juiste kandidaten.

Met social advertising kunnen we hier nog een stap verder in gaan. We zorgen ervoor dat jij continue top of mind blijft bij de doelgroep die zowel relevant is, als eventueel op zoek is naar een nieuwe uitdaging!