Content Marketing

Content marketing 2.0

Het maken en verspreiden van content richting de doelgroep die voor jou interessant is. Bij Horti Online doen we dit uitsluitend volgens een weldoordacht plan. Wij zorgen voor het perfecte visitekaartje op sociale media voor jouw bedrijf.

 

Waarom content marketing 2.0?

Wij gaan een stapje verder dan uitsluitend het verzorgen van content. We zorgen ervoor dat jij consistent in beeld bent bij de juiste doelgroep, zodat jouw verhaal en informatie ook daadwerkelijk aankomt waar dat gewenst is. Top of mind blijven bij jouw doelgroep.

Jouw unieke strategie

Social media is het krachtigste hulpmiddel voor bedrijven om contact te leggen met de doelgroep. Het creëren van een succesvolle social media strategie is daarbij van essentieel belang voor consistente prestaties - hetgeen positieve invloed heeft op jouw business. Wij zien dat veel bedrijven daar moeite mee hebben. Zij volgen geen eenduidige strategie. Samen met jou creëren wij een succesvolle social media strategie.

 

Hierbij kijken we naar de volgende onderwerpen:

 

  • Doelstelling

  • Expertise

  • Doelgroep

  • Merkverhaal

  • Tone of voice

  • Beeldtaal

  • Kanalen

ee.jpg

Posts

Horti Online zorgt ervoor dat jouw bedrijf consistent aanwezig is voor het online publiek, zodat we snel een online groei kunnen realiseren.

 

We bedenken en creëeren pakkende content. Zodra we een akkoord hebben ontvangen, hoef je er niet meer naar om te kijken. Wij zorgen ervoor dat alle berichten worden geplaatst. Omdat de look & feel van jouw social media kanalen erg belangrijk is, besteden we hier veel aandacht aan, zodat alles er visueel aantrekkelijk uitziet. Bij alle posts zorgen we dat het passend is bij de huisstijl van je bedrijf. De eerste indruk is tenslotte het belangrijkst!

Stories

Stories (verhalen) zijn te zien op Instagram en Facebook, de tijdelijke content verdwijnt weer na 24 uur. Stories zijn een enorme trend en winnen het aan populariteit. Horti Online bedenkt de inhoud & creëert formats in de huisstijl van jouw bedrijf. Het is de ideale manier om betrokkenheid met de doelgroep te stimuleren en het verhaal achter je bedrijf te vertellen.

 

Om je Instagram account visueel aantrekkelijk te maken, zijn ook hoogtepunten (en de omslagfoto’s ervan) onmisbaar.

Content creatie

Wil je opvallen op social media? Goede en pakkende content staat dan op 1. Beschikt jouw onderneming niet over mooie afbeeldingen? Dan adviseren we vooraf een fotoshoot in te plannen. Horti Online heeft een netwerk van professionele fotografen en beschikt ook zelf over de juiste middelen om dit al voor een aantrekkelijk bedrag te regelen.

 

Prijs
Een prijs kunnen we niet communiceren, omdat dit afhankelijk is per bedrijf en de wensen van het bedrijf. Dit is o.a. afhankelijk van het aantal posts (story/feed) per week; eigen content (foto’s/video/tekst) of contentcreatie; zelf posts inplannen of uit handen geven? Naar aanleiding van het adviesgesprek stellen wij een offerte op die we met jou nader bespreken.

Neem gerust contact met ons op voor een richtprijs!