Online Adverteren en Remarketing

Jouw doelgroep online bereiken? Online adverteren is the way to go!

 

Door de inzet van advertenties op de juiste social media kanalen bereiken we jouw doelgroep met de slimste advertising mogelijkheden. Tevens kunnen we de resultaten geheel inzichtelijk maken en bijhouden wat de investering jou oplevert.

 

Wij kunnen advertenties inzetten op:

 

  • Facebook

  • Instagram

  • LinkedIn

  • Twitter

  • Snapchat

 

Remarketing

Remarketing maakt het mogelijk om jouw websitebezoekers achteraf te targeten met advertenties. Mensen die dus op jouw website zijn geweest, hun winkelmandje hadden gevuld, maar niet hebben afgerekend om wat voor reden dan ook, kunnen worden getarget. Bijvoorbeeld met een advertentie waarin je specifiek die persoon een korting aanbied of gratis verzendkosten, waardoor hij/zij nu wel besluit af te rekenen. Het effectief benaderen van klanten of geïnteresseerden door middel van remarketing is erg interessant. Deze manier van adverteren is heel effectief, mits juist ingezet. 

Met onze jarenlange ervaring in het vakgebied bedenken wij de juiste strategie en opzet om te adverteren voor jouw bedrijf. We denken in oplossingen en zorgen ervoor dat jouw bezoekers ook daadwerkelijk contact opnemen of een bestelling plaatsen.

Online Adverteren

Wil jij meer leren over online adverteren en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.