Additionele services

Waardevol en tijdloos​

Wij, van Horti Online, zijn er om te ontzorgen. Met onze ervaring en kennis op het gebied van Instagram, betekent het door ons laten ontzorgen, ook direct het toevoegen van meer waarde. En dit, is goed voor jouw business! De onderstaande services bieden wij aan ter versterking van jouw business.

GIF'S

Je kan er tegenwoordig niet meer omheen, steeds meer bedrijven gebruiken GIF’jes om meer merkbekendheid te creëren. En dat is niet zo gek ook, want GIF’jes zijn razend populair en worden veel gebruikt op Instagram, Snapchat & Facebookmessenger. Wanneer je GIF'jes gebruikt worden, draagt dit bij aan het vergroten van de merkbekendheid. GIF’jes maken je stories niet alleen leuker, maar zorgen ervoor dat mensen snel informatie of emoties kunnen delen, met maar één klein stukje content. Een geweldige toevoeging om nog meer op te vallen in je verhalen.

4AF0E389-5C0B-48B8-B429-200CBC1F0929.gif
8313894C-453E-4DC5-B054-148695517824.gif
9A11D796-6E21-4FAF-AB36-BC650C775874.gif

Eigen GIF's

✓ Minimaal 5 stuks 

✓ Instagram Stories, Snapchat, Facebook Messenger

✓ Direct geupload en te gebruiken

Prijs op aanvraag

Hashtag research

Bij de hashtag research gaan we op zoek naar relevante hashtags binnen jouw niche. We kijken of de posts binnen de feed van bepaalde hashtags doelgericht zijn, en voor doelgericht verkeer kan zorgen dat aansluit bij jouw niche. We kwalificeren de hashtags op basis van kwaliteit. Daarnaast brengen we de populariteit van de hashtags in kaart en hangen daar kleurcodes aan. Het gebruik van de hashtags is afhankelijk van de kleurcodes die wij toegekend hebben op basis van kwaliteit en populariteit. Wij zullen ruim voldoende hashtags aanleveren om mee vooruit te kunnen. Daarnaast leveren we advies op maat en tips & tricks.

Voordelen van het gebruiken van de juiste hashtags:
•    Bij het gebruik van de juiste hashtags worden jouw posts en stories gezien door meer gebruikers. Sterker nog, je posts komen meer in beeld bij gebruikers die potentieel geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf!
•    Meer engagement: meer clicks, likes, shares, volgers en meer potentiële klandizie of kandidaten
•    Jouw content, dus account, dus bedrijf is beter vindbaar

Voorbeeld advies: Met accounts tussen de 0 en 2500 volgers, adviseren wij het gebruik van 80% witte hashtags (minder populaire hashtags) en 15% blauwe hashtags (medium populaire hashtags). 80% van de totaal 30 hashtags betekent 24 witte hashtags, 4-5  blauwe hashtags en 1-2 merkgerelateerde hashtags. 

Influencer research

Om verschillende redenen kan het voor jouw bedrijf interessant zijn om met influencers te werken. Echter kan het nogal lastig zijn om de juiste influencers te vinden voor een bepaalde afzetmarkt. Bekende influencers zijn vrij snel gevonden, maar kosten vaak ook geld. Wil je juist de samenwerking opzoeken met bijvoorbeeld micro-influencers (bijv. <10.000 volgers) die niet per se geld hoeven voor services, maar met gratis samples ook tevreden zijn of wanneer zij een interessant event mogen bijwonen? Wij kunnen deze voor jou vinden, inclusief waardevolle informatie, zoals contactgegevens. Tevens kunnen wij in kaart brengen of de kans groot is dat bepaalde influencers neppe volgers hebben gekocht d.m.v. het analyseren van hun interactieniveau. Zodoende leveren we een passende lijst van influencers dat overeenkomt met jouw wensen, en kunnen we adviseren in de manier van aanpak.

Follower research

De statistieken binnen Instagram geven maar beperkt zicht op wie de jouw volgers nou precies zijn. Zijn dit voornamelijk bedrijven of consumenten? Wat voor soort bedrijven zijn dit, welke klanten en warme leads zitten hiertussen? Hoeveel bereik (volgers) hebben jouw volgers weer en zijn hier wellicht samenwerkingen mogelijk? Dit zijn allemaal interessante vragen die wij kunnen beantwoorden met onze follower research. Wij brengen jouw volgers compleet in beeld met waardevolle informatie, zodat je hier direct mee aan de slag kan. Hier kunnen directe winsten mee behaald worden! 

Wat voor informatie verkrijg ik bij het doen van een influencer/follower research?

In een overzichtelijke excelsheet (inclusief tabel), brengen we het volgende in kaart:

• Namen (gebruikersnamen/bedrijfsnamen)

• Website & contactgegevens (email, adres, etc)

• Biografie

​• Grootte van het account (aantal volgers, posts, etc)

• Interactieniveau op het account (Gemiddeld aantal likes, reacties, etc)

Hashtag research

✓ Relevante hashtags 

✓ Succesvol hashtags toepassen

✓ Meer bereik uit hashtags

✓ Hashtag tips & tricks

✓ Passende strategie

✓ Tijdloos

€195,-
Eenmalig (ex. BTW)

€250,-
Eenmalig (ex. BTW)

Influencer research

✓ Relevante influencers incl. waardevolle informatie:

  • Aantal volgers/volgend

  • Activiteit

  • Gemiddelde interactie

  • Contactinformatie

✓ Constructief advies

Follower research

✓ Jouw volgers op een rij, incl. waardevolle informatie:

  • Aantal volgers/volgend

  • Consumenten vs. bedrijven

  • Bedrijfscategorie*

  • Contactinformatie*

Interessant voor:​

✓ Leads, acquisitie & samenwerkingen

v.a. €295,-
Staffelprijzen o.b.v. aantal accounts